Meja o Mojje 110925

Som läget är nu tycker jag att allt tyder på att Meja är dräktig. Hon är så kelen att hon gärna skulle krypa innanför skinnet på mig om hon kunde, hon har ett speciellt lugn och en värdighet som man ser bara då hon varit dräktig, hennes spenar är större och hon har börjat lägga på sig så vi hoppas. Jag kommer antagligen att göra ett ultraljud på henne inte nu i veckan men nästa.

Jag kunde inte låta bli att knycka några underbara bilder på den lika underbara Mojje som matte Erika lagt ut på FB. Mojje kommer att ställas i Sundsvall i oktober skall bli så spännande. Jag och Da-Silva skulle också varit där om inte jag fått hjärnsläpp och helt glömt bort att man skall anmäla också.



Mojje i ett lyckligt höstskutt.


Smidig som jag vet inte vad?


Så fin!

OBS! VI SÖKER FODERVÄRD TILL EN TIKVALP SOM FÖRHOPPNINGSVIS KOMMER ATT FÖDA I MITTEN AV NOVEMBER OCH VARA KLAR ATT FLYTTA I MITTEN AV JANUARI. ÄR NI INTRESSERAD ÄR NI VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV ER.

110910 Lindekrull's Morgan (Donny).

Fått glädjande nyheter från Susanne Hall: Lindekrull's Morgan (Donny) blev BIM och tog cert i Sofiero. Jättegrattis Michael och Susanne. Vi är förstås jättestolta uppfödare, vi träffade Donny i somras och han var jättefin, kul att även domaren tyckte det.

Blog image

STORT GRATTIS även till Katarina och Zoe som knep sista certet och blev SEUCH.

 

Från v. Mamma Meja, sen helböderna Da-Silva och Donny med halvsyster Majken mellan sig.



Donny och Da-Silva.


Donny


Förutom att lördagen bjöd på fina utställningsresultat bjöd den även på en underbar höstdag. Familjen tillbringade en stund i skogen med gott resultat.

110905

Vi har haft en toppenhelg i Gränna där SPDAEK har sin årliga Perroträff. En träff som samlar fler och fler deltagare för varje år. Årets träff samlade över 100 Perros med hussar och mattar som passade på att prova på de många aktiviteter som erbjöds. Agility, Rallylydnad, uppletande, bowling, personlig rådgivning i sin träning, pälsvård är bara något av allt som erbjöds. KM i Lydnad och Rallylydnad gick också av stapeln i samband med träffen. Inte nog med att vi fick delta i en jättetrevlig träff som Johan och Susanne var generaler för i det vackra Gränna så hade vi även turen att ha strålande väder också.
För min del så åkte jag ner tillsammans med min syster, Majken och Meja. Vi delade stuga med Helena och Birgitta och de fem hundar som de hade med sig. Så fyra för varandra ganska så obekanta kvinnor tillsammans med sju Perros i en stuga undrade man väl lite vad man gett sig in på. Helgen blev förståss hellyckad, kvinnorna är inte så obekanta för varandra nu längre och hundarna skötte sig exemplariskt. Jag och Majken debuterade i Rallylydnad och jag är jättenöjd, vi fick behålla 82 poäng av de 100 man får vid start, det krävs 70 för godkännande så det får duga. En mycket trevlig sport som jag varmt kan rekomendera.
Den stora aktiviteten för oss var dock att Meja höglöpte och det blev under helgen två fina parningar mellan Meja o Tjabo så nu börjar den långa väntan på ultraljudet i oktober.

SECH, SEVCH FunnyFarms Hasta Manana (Tjabo)


                                                             OCH


SECH, SEVCH,LP1 Aqualines K' Laguna De Medina (Meja)


Hoppas v.44 på många små godingar


(Let's Dance-kullen)

RSS 2.0