Mer A-höfter 110716

Även Lindekrull's Morgan av Medina (Donny) är nu höftledsröntgad och har HD status A. Jättegrattis till husse Michel, Susanne och mig själv!


Utställning i Alfta 110709.

Denna helg har Da-Silva och Majken varit på utställning i Alfta och de gjorde verkligen bra i från sig. Da-Silva blev tvåa bästa hane fick cert och mkt bra kritik. Bästa hane blev Aqualines Jaraco och bästa hanhund tre blev Aqualines K'Laguna Grande. Aqualines Jaraco blev även BIR och vi gratulerar Gunilla och Anders till det.





Det gick bra även för Majken som även hon blev tvåa bästa tik med ck. Bästa tik blev My Big Dream In Aqualine. Trea bästa tik blev Aqualines Quintanilla.



Även Meja fick  följa med men som åskådare och det slickar hon sig om munnen för.


Utställningen i Alfta har blivit lite av en "lyckoutställning" för oss. För ett par år sedan tog både Meja och hennes bror Zalle (Aqualines K' Laguna Grande) sina championat här på samma utställning, nu fick de chansen att posera tillsammans i gen. 


Fina Zindy (My Big Dream Inaqualine) blev Bästa tik och BIM.



Söta juniortiken Aqualines Quintanilla blev trea bästa tik.


Snygga Zalle (Aqualines K' Laguna Grande) Mejas bror, blev trea bästa hane.


Det var som sagt en trevlig utställning och trevligt umgänge runt ringen vilket alltid är kul. Nu laddar vi om och packar husvagnen och drar i mitten av veckan i väg mot Tvååker och nya äventyr. Ser fram emot söndagens Perrospecial som dragit hela 70 anmälningar, skall bli så spännande.



RSS 2.0