Väntans tider 090422

Det är riktigt olidligt nu. Vi väntar på att det skall bli dags för ultraljud och under tiden letar vi efter alla tänkbara tecken på att hon skall vara dräktig. Även om jag i bland tycker mig se vissa tecken törs jag ändå inte tro någonting efter förra gångens alla tecken. I stället försöker jag nog förtränga det hela så gott det går till det blir dags för ultraljud vilket nog blir i början av maj. PUUUH vad nervöst!
















Parning 090406

Ja då var det färdigparat för denna gång. Meja var i höglöp en hel vecka och har nu plivit parad: söndag,tisdag,onsdag,fredag,söndag. Det märktes att det var på sluttampen i går men de valde att para sig ändå. Nu håller vi alla tummar och tår för att det skall bli små Meja/Le'on valpar. Vi har i alla fall lyckats rama in hela höglöpet enligt Mikael Nordströms rekomendationer så vi hoppas det ger resultat.

090402 Parning

Meja är fortfarande i höglöp och har besökt Le'on både tisdag och torsdag. Det har varit jättefina parningar med hängningar på 20-25 minuter. Efter ett samtal med veterinär och hunduppfödare Mikael Nordström har jag fått rekomendationen att fortsätta para Meja varannan dag ända till jag är helt säker på att hon gått ur höglöp. Han har sett flera tikar som villigt parat sig men sedan visat sig vara i höglöp flera dagar efter parningarna. Då de sedan parat enligt ovanstående har de sedan blivit dräktiga. Det låter ju vettigt och naturligt. Så vi får väl se i morgon hur hon hon verkar om det blir ytterliggare ett besök på Knoppbacka gård.

RSS 2.0