Mera Mojje 010-08.24

Mojje o matte Erika i svampskogen.

Mojje 010-08-24

Härliga Mojje (Lindekrull's Mojje av Medina) i Sundsvall.

Advokathunden Donny 010-08-23

Det strulade med bilden på Donny I mitt tidigare inlägg.
Donny som nu har slut på semestern och jobbar med husse Michael på "Advokatbyrån Wilensky & partners HB. Hoppas jag lyckas bättre med bilden denna gång.

Donny, Hubbe och Da-Silva 010-08-23

Fick ett mail från Donny (Lindekrull's Morganav Medina) Där husse Michael berättar att det går så bra med Donny,han väger nu 12 kg och är så läraktig,trygg och klok hund. Han är så klok att han numer jobbar med med husse på Advokatfirman Wilenskys & partners HB (se bild).

Visa Ego+Donny...jpg i bildspel


Da- Silva växer han med, han väger nu ca 13 kg och har redan börjat lyfta på benet. Han har börjat på valpkurs och sköter sig riktigt bra. En jättemysig herre!


Vi har haft besök av Hubbe (Lindekrull's Willy av Medina) som bor i Stockholm. Hubbe är en jätte cool kille som växt förbi Da-Silva. En mycket kraftfull och proportionerlig herre som det skall bli så spännande att följa framöver. Det var ett ganska lugnt möte brorsorna emellan och Meja var inte speciellt imponerad av att få hem sin tonåring i huset i gen. Däremot var Elins Alpha lycklig över att se Hubbe i gen. Alpha har lekt och fostrat honom en del och det verkade som att det var där den största glädjen över att återses var stört (utom min förstås).




Da- Silva och Hubbe.



Ingen av dem var direkt leksugen men...



det var ändå svart att låta bli.



Det var ingen svårighet att se likheten mellan dem trots så olika färgsättningar.




Tack snälla Malin, Micke o Elsa för besöket det var så roligt att träffa er. Hoppas vi kan ses till hösten i gen.














RSS 2.0