Lite smått o gott.

Det är mycket som är på gång här nu så det blir lite si och så med uppdateringar. I går var det fastighetsfotografering av vårat nuvarande hus och nu gäller det att få ordning tills det är dags för visning.
I söndags hade vi perroträff och ca 25 hundar med mattar och hussar deltog. Jättetrevligt att så många ställer upp. Vi hade lite utställningsträning för de som var intresserade och det var en hel del som ville träna och jag hoppas nu att vi ses på Perrospecialen 3/6 i Stockholm. Jag är en urusel fotograf och det blev inte många bilder tagna hoppas, hade som vanligt fullt upp med att prata. Hoppas någon annan fotat och lägger ut.


Matte cecilia har varit gullig och skickat bilder på Meja o Tjabovalpen Mimi (Lindekrull's Vira av Medina).
Träffade Mimi i Västerås och det var en otroligt social, glad och väluppfostrad valp. Otroligt söt är hon också.
I början av juli skall Mimi få övernatta hos oss, skall bli så spännande att få lära "känna" henne lite i gen.

Cecilia har även fotat oss på vår lyckosamma utställning i Västerås. Från vänster Gunilla och Aqualines Quantilla (BIM). Dommare Moa Persson samt Da-Silva och Jag (BIR).


Om allt även fortsättningsvis går som det skall så skall denna lilla tös efter Da-Silva och Vilja, Tussbergets Ascona bli kennelns nyaste lilla prinsessa. Hon skall bo hos Marie och Anders här i Borlänge, då hon är i land vill säga. Sommartid kommer hon att bo, vakta och hjälpa till på deras stora fina båt. Hon kommer att heta Selma. 

Dina (Lindekrull's Vittra av medina)





Dina (Lindekrull's Vittra av Medina) har varit på utställning med strålande resultat Leto-hallen i Norge. Dina blev BIR och BIG 2. Dommare, Jurate Butkiene från Litauen gav Dina strålande kritik: Quality puppy, corr. type., Head with corr expr., corr top-line. Body well developed for age. Well ang. Free and well balanced movement. Nice presentation.  Vi er så fornøyd skriver matte Laila och det är vi med! Jättegrattis och Tack för att ni ställer ut henne, vi är så stolta!

RSS 2.0