GLAD PÅSK! 110420

EN RIKTIGT GLAD PÅSK!

              ÖNSKAR

ETT GÄNG SMUTSIGA VÅRPERROSAR OCH DERAS FAMILJ!



Da-Silva och Meja ( son och mor) en vacker vårmorgon i Skräddarbacken.



Majken är inte så vit i den här årstiden. Funderar nog på ett bad men avstod.


Mor och dotter.


Meja kunde dock inte motstå ett bad förståss.

110418 Livet blev alldeles för kort!

Jag ju tidigare här i bloggen berättat om lilla Hubbe och hans mystiska symptom (tvångsmässig cirkelgång, svaghet i bakdelen, kan inte hålla urin, ständigt trött men ändå orolig, verkar inte riktigt hänga med i huvudet).
Det blev tyvärr inget lyckligt slut på den historien, utan i dag fick Hubbe somna in i husses knä med sina nära och kära kring sig. Hubbe har gått i genom omfattande undersökningar och provtagningar men man har ännu inte kunnat ställa någon diagnos. Jag har varit i kontakt med veterinär Cecilia Rohdin på Ulltuna som haft hand om Hubbe. Hon har gjort ett omfattande jobb för att komma fram till vad som var fel med Hubbe och både jag och Hubbes familj har fullt förtroende för henne. Den troliga orsaken är att det är något degeneretiskt eller inflammatoriskt. Hubbe kommer nu att obduceras och vi hoppas innerligt att vi genom det skall få svar, tyvärr kommer det dock att dröja innan det är färdigt. En Perro i Danmark med liknande symptom avlivades i januari och hans obduktionssvar är ännu inte klara. Då sådant här inträffar är det tungt att vara uppfödare och jag känner med Hubbes familj och vet hur det känns att vara tvungen att fatta ett så svårt beslut. Hubbe har det bra i sin himmel men han fattas oss!


110407 Mojje fiskare.

Mojje som bor i Sundsvall är husse Lars trogna följeslagare. Vad skall en Spank vattehund göra om inte hjälpa till vid fisket




Som vattenhund verkar det vara av mindre betydelse vilken temperatur det är i vattnet. Ser ut som Mojje har span på något spännande byte där under vattenytan.

RSS 2.0