Mormor

Här har det varit en händelserik vecka. Valparna har varit ute på bilfärd och det har gått jättebra. I går var vi på veterinärsbesiktning och allt var helt ok. Det märks tydligt att det börjar bli dags för dem att flytta till sina respektive hem. Några av valparna åker i helgen och resten på måndag o tisdag.
I tisdags hade vi besök av Mimi (Lindekrull's Vira) och matte Cecilia. Det var trevligt att träffas i gen. Mimi har utvecklats till en mycket trevlig "tonåring". Vi passade på att göra vårfrissa på henne då hon var här. Tyvärr vill inte överföring av bilder riktigt som jag vill så det får bli ett nytt försök senare.
 Denna dag visade sig vara en riktig turdag. Förutom att vi fick besök av Mimi så fick vi besked om att vi fick ett hus i Insjön som vi lämnat bud på. Nu är det bara att hålla tummarna för att besiktningen går våran väg också. Det största av allt var att jag  blev mormor. Elin och Jonas fick kl.16.15 en liten son 3280g och 49 cm lång. GRATTIS! Elin o Jonas! Vi är så stolta o lyckliga över vårat lilla barnbarn. Bilder kommer då överföringen funkar.






Fick en hälsning från Krutov (Lindekrull's Vilse) som flyttat till Ånge.
Enligt husse Tommy så trivs de mycket bratillsammans.


Dina (Lindekrull's Vittra) har varit på utställning i Norge och blev BIG 1:a


Vissla (Lindekrulls Vissla) Har varit i Östersund på utställning och blev BIG 2:a

Både Vissla och Dina fick mycket bra kritik och respeltive dommare var mycket förtjust i dem. Hundarna var dessutom överförtjust i dommarna. Tack snälla! för att ni ställer ut och visar era hundar! 



Kommentarer
Postat av: Helena Danielsson

Vilken underbar dag :)

Kram Helena

2012-03-22 @ 11:37:26
URL: http://www.banobahias.se
Postat av: Nina

Hej!

Jättestort grattis, både till att blivit mormor och huset.

Barnbarnen är ju livets efterrätt .

Skönt att bilåkningen och veterinärbesöket gick bra.

Vi syns på tisdag:-).

Hälsningar

Nina

2012-03-22 @ 14:59:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0