My Dog

En mycket lyckad helg på My Dog i Göteborg i helgen.



På Onsdagen blev Da-Silva bäst i rasen (BIR) fick cert och cacib. Synd att inte gossen hunnit fylla två år för då hade han hunnit bli Svensk utställningschampion (SEUCH)också. 

På torsdag blev han 2:a bästa hane och tog reservcert och reservcacib. Blev då slagen av gårdagens tvåa Ramita de palma Speedie gon zales, som även blev SEUCH. Jättegrattis Speedie, yvonne (matte) och Marita (uppfödare). 

Da-Silva fick mycket fin kritik. Nu kommer han att få en välbehövlig klippning, nästa planerad utställning blir i Sundsvall i april. Medan vi väntar på pälsen så är mina planer att vi skall träna in Apellklassens moment och försöka göra någon start i Appelklass spår till våren.

Vi lämnade på lördagen ett regningt Göteborg för att komma hem till ett snöigt Borlänge och 10 minusgrader. Jag föredrar faktiskt det senare. Däremot var det så konstigt att komma hem till ett hus tomt på valpar. Vi hade dagen innan vi åkte lämnat Krutov. Lilla Mimi åkte med oss till Örebro då vi åkte till Göteborg. Enligt alla rapporter så verkar det gå bra för de små liven och alla verkar nöjda och glada.


Vilse heter numer Krutov. Han har flyttat hem till husse Tommy Nylund i Ånge.


Lilla Vira heter nu Mimi och bor med matte Cecilia och husse Hans Qviding i Rönninge.

Vi önskar er alla ett stort LYCKA TILL med era nya familjemedlemmar! 

Kommentarer
Postat av: Louise

GRATTIS till snygge Da-Silvas fina utställningsresultat i Gbg! Bara han hinner fylla två - så kommer han championatet att få!/Louise,Isa o Dicho

2012-01-08 @ 22:36:19
URL: http://isaodicho.blogg.se/
Postat av: Louise

Grattis till Da-Silvas toppenfina utställningsresultat i Gbg! Bara han hunnit fylla två - kommer han sitt championat att få!/Louise, Isa o Dicho

2012-01-08 @ 22:44:47
URL: http://isaodicho.blogg.se/
Postat av: Anna Nygårds

Snygga Da-Silva!!! Grattis. Inte illa. / Anna

2012-01-17 @ 11:28:22
URL: http://www.nogg.se/annaochrolex

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0