Två veckor.

Nu börjar det hända saker i valplådan även om de förstås fortfarande mest äter och sover. De är nu två veckor och alla väger mellan 1300-1400 g. så de är fortfarande mycket jämna i storlek. Alla har öppnat ögonen och tränar frenetiskt på att komma upp på alla fyra. Det är så häftigt att se hur de försöker att leka med varandra fast de ännu inte kan gå riktigt.
Majken verkar helt återställd efter snittet. Jag plockade bort stygnen i förgår och det verkade hon uppskatta. Nu kan även hon få vara lös en stund då vi är i skogen. I går kom hon ner från valprummet med en boll i munnen så hon har börjat kunna koppla av dem korta stunder då och då. Hon är en fantastisk mamma som nu har börjat låta både Da-Silva och Meja komma in och kika på de små.



Det är nog grädde i dessa "tissar"och gott är det.

.
Ettan: Svart/vit hane m. lång svans


Tvåan: Brun/vit tik med stubbsvans.


Trean: Brun/vit hane med stubbsvans.


Fyran: svart/vit tik med lång svans.


Femman: Svart/vit tik med lång svans.


Femman repar humör mot morsan redan.


Tvåan o Fyran försöker leka, vilket oftast resulterar i att båda faller i hop.


Det kom ett brev fån Visslas "Farmor" i Östersund. Hon berättade att då hon varit ute på stan så fick hon syn på en Perrovalp som såg ut att vara jämngammal med deras Vissla. Då hon gick fram och frågade om valpen så visade det sig vara Visslas bror Krutow från Ånge, 12 mil från Östersund. Krutow och husse Tommy var på besök i Östersund. Nu fick följa med till Visslas jobb (frisörsalong) där Krutow och Vissla fick träffas. Vilket sammanträffande!


Lilla Stella (Vilja) har också ett jobb. Husse Anders skickade detta då Stella hjälper honom på kontoret.

Kommentarer
Postat av: Nina

Oh, vad dom växer! Majken måste ha supermat, kan ju bara bli toppenbarn av den.

Roligt att följa hur de utvecklas.

2012-02-11 @ 15:08:14
Postat av: Tuula

Så otroligt söta de är. snabba att öppna ögonen också. Snart snart är det väll dags för besök :-)jag ser verkligen fram emot det. Men minst en vecka till får jag nog tåla mig.

kram på er alla Tuula

2012-02-12 @ 23:37:38
URL: http://www.perroflickorna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0