Lindekrull's Vilja av Medina (Stella)

Det kom ett brev från familjen Klerfeldt i Stockholm, dit Lindekrull's Vilja av Medina (Stella) flyttade.
De skrev så här:

Här är allt toppen. Stella är underbar. Minst sagt en hund med massor av energi.
Hon ska vara med överallt, upptäcka allt och givetvis checka lite med tänderna också. Hon är med både mig och Karin till arbetet då det går. Det finns mycket spännande att titta och lukta på. Vi har även klarat av de 2 första passen på valp-kurs. Stella är jätteduktig.
Som du förstår är vi mer än förälskade i vår nya familjemedlem. Hon tycker också allt är toppen om bara matte är inom synhåll. Där finns det lite att träna på. Sakta men säkert så blir det bättre med uträttandet av behov på rätt plats. Men ibland är det svårt att komma ihåg när det finns så mycket annat roligt att hålla på med. 
Hon har valt ut sina favoriter. Hela matte (hennes stora kärlek), mina händer att bita i, även Henriks går bra samt att alla skor är toppen att bita i.
Som sagt, allt är så bra man kan förvänta sig och vi är mycket glada över att ha henne. Vi ville ju ha en hund med energi - och det har vi fått :).

Så söt och fin brun färg.


Stella bus, detta känner man ju i gen.



Stella och hennes stora kärlek, matte!

Foton: fam. Klerfeldt

Det är så roligt att få uppdatering från valparna. Det går ju inte en dag utan att jag tänker på dem och undrar hur det går.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0