SEU CH, BIR, BIG 4

En helt fantastiskt utställningsdag i Västerås har vi haft i dag. Da- Silva blev först bästa hane med cert vilket resulterade i att han blev Svensk utställningschampion. I BIR o BIM fick han möta Aqualines Quantilla som även hon kammade hem SE UCH- titeln i dag, vilket vi gratulerar på de varmaste för. Resultatet här blev att Da-Silva blev bäst i rasen och Aqualines Quantilla blev Bäst i motsatta kön (grattis än en gång). Här brukar det ju oftast (men inte alltid ) ta slut för vår ras, men inte i dag. Da- Silva placerade sig som BIG 4. Behöver väl inte säga att jag är en jättelycklig uppfödare och ägare? Da-Silva är härmed kennel Lindekrull's först uppfödda utställningschampion och grupplacerade hund!!!
D-S Kritik:
Utmärkt typ o storlek. Välbalanserat typiskt hanhundshuvud med korrekta proportioner& pigment. Utmärkta vinklar. Ngt utåtriktade framtassar. Passande benstomme. Utmärkta kroppsproportioner, stadigt bakställ. Fin päls. Kliver på i rörelse. Championat i dag, grattis!

Förutom dessa fantastiska resultat så är det ju som alltid lika trevligt att träffa alla mattar,hussar och hundar ringe side. Stort Tack för i dag alla!
Speciellt
 trevligt var att Lindekrull's Vira (Mimi) med matte Cecilia och husse Hans åkt från Rönninge i Stochkolm för att träffa oss. Nu har det ju visat sig att dessa för lycka med sig så nu får det vackert bli så att de får följa med hädanefter (ler). 
Sist men inte minst Tack för alla lyckönskningar och Hejarop, jag är så glad för att vi kan lyckönska varandra så TACK!! Vi hjälps åt att föra rasen framåt! Sist men inte minst Tack till (syster yster), Inger, min trogne följeslagare!



Det är någonting i den tekniska världen ( alla fall för mig) som gör att jag inte kan föra över bilder på Mimi från mobilen  till bloggen. Vi hoppas på bider från matte Cecilia som vi kan lägga ut. Tack för ett jättetrevligt sällskap!!




Kommentarer
Postat av: Gimma m familj

Jättestort grattis! Fina,fina Da-Silva. / kram från Gimma m familj

2012-04-30 @ 08:29:03
Postat av: Ann Nordengrahn

Jättegrattis från en besökare som satt vid ring-side. Vilken stilig hane du har, han var den självklara vinnaren för dagen! //Ann

2012-04-30 @ 09:16:34
Postat av: Kesti

Säger bara en sak "Snygg Da Silva"och inte bara snygg en mycke bra skalle också!!!:)

Grattis igen Anneli:)

Kram från människo Kesti;)

2012-04-30 @ 13:29:43
Postat av: Laila

Gratulerer så mye med Da Silva's championat, BIR og 4.BIG. Når jeg i tillegg kan berette at Dina ble BIR perro-valp og 2.BIG på Leto-hallen i Norge i går, så må vel gleden stå enda høyere i taket.

2012-04-30 @ 17:54:55
Postat av: Helena Danielsson

Stort GRATTIS !!! Snygga och trevliga killen :)

Kram Helena

2012-04-30 @ 18:11:36
URL: http://www.banobahias.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0