90 klor.

I dag har det varit premiär för de små gällande kloklippning. Det blev några klor, närmare bestämt 90 st men det gick som en dans då jag klipper när de är mätta, belåtna och mer eller mindre sover. För övrigt så råder total lugn o harmoni i valplådan, de verkar väldigt nöjda och belåtna även Meja så jag hoppas det är ett gott tecken.

Vad gäller Da-Silva så skall här ut och tränas. Han har funnit ett riktigt "hatobjekt" nämligen rullskidåkare. Skateboardåkare,stavgångare kickbikeåkare eller allt vad de kan åka bekommer honom inte, däremot rullskidåkare framkallar inte de bästa sidorna hos honom. Har de sedan en pannlampa också så är måttet rågat. Så nu ska han och jag ut ensamma (innan han hunnit påverka Meja och Majken också) och leta på varenda rullskidåkare som går att uppbringa i Skräddarbacken. Som tur är så finns här ett antal för i Skräddarbacken är folk väldigt aktiva i många olika träningsformer så vi skall nog snart komma till rätta med det lilla problemet. 



Lilla Vilja softar vidare efter kloklippningen.


"Nyfikna" i en strut. Majken och Da-Silva har svårt att slita sig från valplådan och Meja låter de hållas. Kanske kommer hon i håg vilken enorm hjälp hon hade av Majken som barnvakt vid förra kullen.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Vad söta de är Majken o da silva som smygspanar:) valparn är ju också ganska gulliga! Kram

2011-11-17 @ 20:38:40
URL: http://Www.la-sirenitas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0