GRATTIS MEJA 5ÅR 110223

Vad är det för dag i dag, är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Mejas födelsedag hurra,hurra,hurra.
Tänk att det hunnit gå fem år sen vår underbara krulltott kom till världen. Vi har haft fem härliga,händelserika år tillsammans. Meja är helsprallig, träningstokig,klok,modig, oförutsägbar,kanske lite mognare, mycket godhjärtad (om det inte gäller skator och kaniner förstås) och hon dyrkar sin familj. Ja listan skulle kunna göras mycket lång över vad som ryms i en och samma hund.



Födelsedagsbarnet Meja (Aqualines k' laguna de medina) med den nyklippta dottern (Lindekrull's Majken) i bakgrunden.


Majken redo för klippning, kanske lite synd men matte står inte längre ut med en vit/orange/rosa perro, dessutom med vinternos. Så pälsen rök och Majken kommer att bli så snygg till Perrospecialen i Tvååker.



Ett till pälsmonster som också kommer att hamna på trimbordet inom kort. Da-Silva 11 månader, i mattes ögon så vacker och supertrevlig, samma arbetsmotor som mamma Meja och en baddare på specialsök.

Kommentarer
Postat av: Anneli

GRATTIS till Meja på 5års dagen, söta gumman! Det är så roligt att se snyggingen DaSilva o hur lik han är halvsyrran Wilma i huvud o uttryck..det är som att hon tittar på en med annan färg bara..haha! Kram Anneli

2011-02-23 @ 21:29:58
URL: http://www.la-sirenitas.se
Postat av: Ann-Kristin

Då blir det en stor Grattispuss till damen

2011-02-23 @ 22:48:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0