Stockholmsmässan 11-12-11

Hemma i gen efter en mycket trevlig dag på Stockholms hundmässa. Det är alltid speciellt med "Stora Stockholms utställningen" Många trevliga människor, fina hundar och en härlig stämning. Tyvärr var vi för sent ute för att få plats på läktaren till finalerna så vi såg ingenting. En hel del fina Perros fanns på plats som dömdes av Saija Juutilainen från Finland. BIR o BIM gick till finska hundar. Det enda tråkiga denna dag var att se så många av våra gästande perros borstas o klippas på trimbord och dessutom blir de framtagna av domaren. Har svårt att förlika mig med att det skall bli så här på våra utställningar.


Även Da-silva tyckte detta var en trevlig tillställning han var pigg, glad och verkade ha riktigt roligt.


Dommare Saija Juutilainen tyckte om Da-Silva.Kritiken löd:
22 mån mkt trevlig ung hane med fina proportioner. Fin bröstkorg, bra benstomme, maskulint huvud o uttryck.
Starkt nospartioch bett, stark hals. Behöver längre överarm. Välvinklad bak. Härlig pälskvalitet, paralella lätta rörelser med bra steglängd o överlinje. Mycket trevligt temprament.


Da-Silva vann unghunds konkurensklassen och slutade som tvåa i Bästa hanklassen, slagen av en mkt vacker finsk champion. D-S fick reserv -certet o reserv- cacib. Lyckliga kunde vi återvända hem till Dalom med för dagen den vackraste Svensken och det utan att vara friserad, så för matte är han vinnaren.
Tack syster och dotter och alla runt ringen för en trevlig dag. 


Kommentarer
Postat av: Anneli

Tack o lov att det var en EJ FRISSERAD perro som blev placerad iaf..snygg Da Silva:-) GRATTIS..hoppas ni kom längre än till Enköping igår kväll;) Kram

2011-12-12 @ 22:42:18
URL: http://www.la-sirenitas.se
Postat av: monica Lundevist

Grattis!



Snyggt ekipage.



Monica



Kiras matte

Kanske jag får se honom i Sundsvall i april?

2011-12-14 @ 22:25:28
Postat av: Katariina Kahri, Finland

Hi! I really liked your young male in Nordic Winner!!! I'm sure that he would do excellently in Finland! I've been looking after your webpages whole week to tell it to you :)



By the way, do you know anyone who could have pics from the show?

2011-12-16 @ 00:15:09
Postat av: Pia

Grattis!

2011-12-17 @ 12:30:23
URL: http://www.minnepys.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0