Livstecken 090309

Här är det mer eller mindre kaos! Vi är ju på gång att flytta till Skräddarbacken i Borlänge och nu vill de som köpt vårat hus gärna komma in tidigare än beräknat. Detta är till vår fördel men det för ju även med sig en del stress o jäkt, men det kommer att kännas skönt då det allt är klart i god tid före sommaren.
Känns skönt att vara på plats om Meja blir dräktig så vi inte skall till med flytt och valpning samtidigt.
Det har varit en lång process att komma till insikt att vi skall bo lite enklare och mindre men nu känns det så skönt att det äntligen skall bli av. Vi har ju ett hus till här i byn där vi kan tillbringa så mycket fritid vi vill så vi behöver inte känna någon sorg över att vi skall lämna byn.
Då det gäller Meja så har hon fortfarande inte kommit i gång med något löp även om jag tycker hon är mer svullen och slickar sig mer. Är väl bara att konstatera att denna dam endast löper en gång per år och att förra löpet som det var åtta månader mellan mer var ett undantag.
Verkar vara ett lite speciellt år då det gäller löpningar och parningar. En hel del parningar har ju misslyckats hos flera olika uppfödare, även hundar som parat förut har denna gång tackat nej. Man kan ju undra varför det blir så här.
Kan inte låta bli att tänka på de vilda djur som inte löper, brunstar eller helt enkelt inte parar sig då det väntas bli någon form av nödår för dem. Vem vet vad vi har att vänta oss? Jag har ju alltid tyckt ända sedan jag lärde känna Perron att den har så mycket urhund i sig. Vi får väl hoppas att vi inte har något nödår att vänta oss utan att våra hundar bara är mer kräsen då det gäller partnerval och det är ju nog så viktigt!

Kommentarer
Postat av: Nanna

Hej.Vad spännande att ni skall bli Borlänge bor.Jag har själv bott i krokarna av Skräddarbacken.Det här med att hundarna känner av ett nödår kanske är att de känner av finanskrisen;)

Hälsningar från Smedjebacken...Nanna med flock.

2009-03-11 @ 07:35:39
URL: http://la-sirenitas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0