Piteå (080602)

Jaha då har vi sett en hel del av den norra delen av Sverige. Jisses vad långt det är och skog,skog,skog.  Nog är man bra tokig då man drar i väg 80 mil enkel resa för en hundutställning och dessutom kommer hem utan cert. Det var en jättesnygg finskägd Zorazzo tik som kom och nöp certet framför näsan på oss. Därmed blev tiken internationell champion. Även på hanhundssidan blev det lika, samma ägare hade en hane som tog hanhunds certet och även han blev internationell champion. Vi har haft en trevlig helg Meja blev 2:a bästa tik fick CK , res-Cacib och jättefin kritik så det är bara att fortsätta kämpa på.
Hampus  och Meja har badat i Pite havsbad, det var underbart att se deras glädje då de sprang omkring på stranden. Båda är lika tokiga i vatten och att åka bil som tur är annars hade denna resa blivit jobbig. Skönt är det att vara hemma i gen och att allt har gått bra.
Nu stundar studenttider för Anton med allt vad det innebär och det kommer säkert att bli både roligt, rörande och sorgligt om vartannat. Huvudsaken är att det blir en lyckad och minnesvärd tid för Anton.

   
Vad är väl en hundutställning mot Pite-Havsbad.


Denna vackra tik från Finland tog cert o
blev int cham
(Klicka för förstoring)

Kommentarer
Postat av: Anna Nygårds

Vilken osis! Men ni ser ut att ha haft det mysigt. Och hon var ju inte fy skam hon som snöt certet .Själv har jag inte riktigt landat än. Jag kommer falla tungt den dan det går åt skogen.BIS -3 lär man ju inte bli varje gång.

2008-06-03 @ 14:00:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0